Spring naar content

Wij helpen u graag bij het vinden van een sieraad dat bij u past.

Het Juweel_Anita

Anita koos na het afronden van het VWO voor een creatieve beroepsopleiding. Tijdens de opleiding goudsmeden aan de Vakschool in Schoonhoven bleek al snel dat haar talent ligt bij het ontwerpen en maken van sieraden. Na in Amsterdam voor een groot juweliershuis gewerkt te hebben, richtte ze in 1985 goudsmederij-juwelier het Juweel op.

Na al die jaren adviseert Anita haar klanten nog steeds met veel plezier bij een aankoop of het vermaken van sieraden en familiestukken. Hierbij zorgt ze dat het in de sfeer, stijl en persoonlijkheid van de klant past.

"Ik realiseer me dat ik waardevol werk doe. Ik mag andere mensen gelukkig maken met de aanschaf van een sieraad dat ze dierbaar zal worden of met het repareren of vermaken van een bestaand sieraad waar al een herinnering bij hoort. Daar wordt zowel de klant als ik blij van!"

Het Juweel Pien

Pien is sinds 2016 de rechterhand van Anita. Ze heeft haar eindstage van de opleiding goudsmeden aan de Vakschool in Schoonhoven gelopen bij het Juweel en is er daarna blijven werken.

De combinatie van het ambacht samen met het klantencontact is haar op het lijf geschreven. Pien geeft graag adviezen en denkt mee met de klant tijdens een ontwerpproces.

"In mijn ogen is een sieraad van een klant iets heel persoonlijks. Bijna altijd heeft het sieraad een verhaal. Ik vind het daarom bijzonder dat de klanten mij vertrouwen wanneer ik hun sieraad repareer of vermaak. Het doet mij veel plezier wanneer een klant blij is met het eindresultaat."

Scroll naar boven